Sample header image

Referenser – vad de säger

Några konsult- och talaruppdrag

Företag: Alfa Laval/DeLaval, Sandvik, Atlas Copco, Praktikertjänst, Lindahls advokatfirma, Saab Automobile, Saab Technologies, Electrolux, ITT Fluid, Gleerups Utbildning, Armitage Shanks (Kuala Lumpur)
Universitet: Stockholm, Uppsala, Lund, Umeå, St Petersburg State University, Purdue (Indiana, USA), Stockholms Handelshögskola, Chalmers
Andra organisationer: Dansk Design Center, Norges Markedshøiskole, Berghs School of Communications, IHM, SHR, Stockholms Modecenter
Konferenser mm: Varumärkesdagen, Tendensdagen, EC-ASEAN Conferences i Bangkok och Manila

Referenser för en mentor och coach – Lena Linn

”Att få Lena som mentor, dels under min studietid på IHM och som arbetssökande var en fullträff från början till slut.
Lena är genuint intresserad av andra människor, kan konsten att lyssna och därefter ge råd som utvecklar och leder en person framåt.
Att för mig som studerande och arbetssökande få samtala och ventilera mina funderingar med Lena har inte bara stärkt mitt självförtroende och lett mig till nya insikter, utan även hjälpt mig att nå bättre resultat i mina studier och finna ett nytt stimulerande arbete.
Lena är en förebild för mig och kommer alltid förbli en god vän.”

Lisa Johansson
SAS
- - - - -

”Lena har så mycket erfarenhet, kompetens och människokännedom att hon ringade in vad just jag behövde hjälp och stöttning med. Mitt intryck redan då (som verifierades/bekräftades under resans gång – min coachnings period 3 månader) var professionalism, stor erfarenhet och bred kompetens, trevligt och omhändertagande kundbemötande, men framför allt TILLIT.
… Allt innehåll och jobbcoachningsmoment var ”right on target”, mao inget ”lull-lull” eller onödiga moment i coachningen. … Lena är en god kravställare och lämnar ingenting ogjort eller åt slumpen.
… Lena ligger alltid före i programmet och är väldigt strukturerad. Hon vet precis vad/vilket nästa steg på vägen är som skall genomföras, när vi är klara med ett steg/moment/delmål.
… Lena lever verkligen upp till sitt Personal Brand – Professionell, med integritet och humor! Ett stort tack för att just du Lena var min jobbcoach, jag skulle inte kunna få någon bättre!”

Patrik Vähäkuopus, 45
Arbetssökande
- - - - - -

”Att ha Lena som mentor innebär att få en guide som genom sin stora erfarenhet, engagemang, omtanke och klokhet leder mig in i nya dimensioner. Jag har blivit medveten om min potential, fått ny kunskap om hur jag är privat och i yrkeslivet. Samtalen är mycket givande, ger nya perspektiv och motiverar till en ständig personlig utveckling.”

Irina Kulik
Systemansvarig
Statens Fastighetsverk
- - - - - - - - -

”Lena Linn har varit en uppskattad mentor i Kulnet sedan starten för tio år sedan. Kulnet, som numera drivs av tidningen Restauratören, är ett mentorprogram för unga chefer i hotell- och restaurangbranschen. Lena är varje matchares dröm eftersom hon tar sig an varje ny adept med samma engagemang och energi, vare sig det är en mer erfaren chef eller en nybörjare. Hon klarar att ge både den krävande och den försynta adepten motstånd så att de kan utvecklas och gå vidare i sina karriärer. Därtill är hon mycket varm och empatisk som mentor. Alla hennes adepter har varit mer än nöjda.
Lena har också under flera år lunchtalat för programmets övriga mentorer. Trots att en del av dem har hört henne flera gånger kommer de tillbaka år efter år – och ger henne bästa betyg i utvärderingarna. Hon är konkret och prestigelös som talare och inbjuder till dialog. Det brukar alltid bli bra diskussioner på de träffar som Lena håller i.”

Ninni Dickson
chefredaktör och vd för Restauratören
- - - - - - - - -

Lena Linn har varit ett stort stöd i min utveckling både som chef och som strategisk ansvarig för vårt varumärke. Träffarna med Lena har gett mig många bra verktyg, tankar och mycket energi. Jag kan varmt rekommendera Lena som mentor för alla som vill utveckla sig som ledare och i varumärkesfrågor.
  
Anna Mellström
Marknads- och kvalitetschef
SRV återvinning
- - - - -

Arbetet med att bygga mitt varumärke med Lena har varit väldigt givande. Det innebär att jag i dag har en stabilare plattform att stå på. Jag vet vart mitt företag är på väg, på vilket sätt jag vill att mina kunder ska uppfatta mig och mitt företag, vilka tjänster som jag ska erbjuda och vilka värdegrunder som andra företag behöver ha för att jag ska samarbete med dem.
 Jag jobbar ständigt med att vidareutveckla mitt företag. Lena är ett stort stöd i den processen, hon är klok och har en gedigen erfarenhet och bred kunskap. Vi träffas regelbundet och Lena hjälper mig bland annat att sätt mål som jag ibland inte själv hade vågat sätta.
 
Camilla Hallström
Hallström Konsult
- - - - - -

När firman var relativt nystartad tog jag hjälp av Lena Linn, Meta Management, för att definiera varumärket. Kontakten fick jag på rekommendation. Lena är skarp på att lotsa den svåra processen i mål, hon är mer än generös med att ge av sina egna erfarenheter och dessutom väldigt rolig att arbete med. Humor och skärpa i kombination gjorde att jag vid varje träff kunde konstatera att alla borde arbeta med det personliga varumärket för att kunna definiera sin tjänst på marknaden. Det sparar flera års arbete. Och jag har ständigt nytta och glädje av resultatet av vårt arbete tillsammans!

Sofia Meurk

- - - - - -
Jag har under det senaste året fått förmånen att ha Lena Linn som mentor. Dessa möten har präglats av en mycket positiv anda, där grundinställningen har varit att investerad tid ska ge flerfalt tillbaka. Och det har det verkligen gjort! Jag känner att jag utvecklats mycket, både att jag vuxit i min yrkesroll samt som människa rent allmänt. Just för min del har fokus på många möten legat på kommunikation och ledarskap. Jag känner mig numer betydligt säkrare i min ledande funktion och har fått verktyg att analysera både när jag känt att det gått bra och mindre bra i olika sammanhang! Det har dessutom varit en stor trygghet att jag kunnat höra av mig då det uppstått situationer mellan mötena som jag känt behov av att diskutera. Lena har en enastående förmåga att ”läsa av” vad jag behövt ventilera på våra träffar. Jag har – utan undantag – lämnat våra träffar med en ”feel-good” känsla! Jag har därmed också alltid sett fram emot träffarna med förväntan och glädje.
 
Docent på universitet

© 2011 Rix Blå
Template design by Andreas Viklund